Skriv tekster leserne dine elsker!

Jeg skal vise deg hvordan du skriver gode tekster til blogg og sosiale medier, uten at du trenger å rive deg i håret eller stresse. 

Med mitt steg-for-steg system vil du lære alt du trenger å vite om målgruppe, struktur, innhold og engasjement.

Kurset er stengt. Neste påmelding er juni 2019. Vil du få en påminnelse om når det åpner igjen? Legg igjen din epost her:

Ditt største ønske når du skriver er å engasjere leserne, men du føler deg frustrert og stresset. Det forstår jeg. Det er vanskelig å skrive gode tekster, når du ikke vet hva en god tekst er. Det er vanskelig å strukturere en tekst, når du ikke vet hvordan strukturen skal være.

Hvor mange blogginnlegg har du ikke begynt på, som ble liggende som kladd fordi du ikke følte det var godt nok til å publisere? Og når er det egentlig godt nok? 

Høres det ut som deg? Da er du på riktig sted. 

Alt dette skal jeg hjelpe deg med i Skrivemaskinen. 

Å skrive tekster skal være gøy. Ikke overveldende og utmattende. I Skrivemaskinen får du en oppskrift du kan følge, og det vil gjøre deg trygg på tekstene du skriver. Alle fortjener å kjenne på skriveglede og føle mestring når de skriver, og ved å bruke oppskriften du får i Skrivemaskinen vil du få tilbake motivasjonen og skrive tekster leserne dine digger.

Få tilbake skriveglede-planen

Med fire enkle steg, kan du gå fra frustrert og stresset til trygg og stolt.

1. Kjøp Skrivemaskinen

2. Ta kurset i ditt eget tempo

3. Følg oppskriften du får

4. Kjenn at skrivingen blir gøy

"Før skrev jeg mer tilfeldig. Det tok ofte lang tid før jeg publiserte, og noen innlegg ble aldri publisert fordi jeg følte det ikke var bra nok. Nå har jeg lært at det jeg gjør er godt nok. Jeg er blitt mer strukturert, jeg planlegger bedre og publiserer mer jevnlig. Jeg har til og med fått kunder til å kontakte meg fordi de kjenner seg igjen i det jeg skriver. Det er stort for meg fordi det er det jeg ønsker å oppnå med tekstene mine."

Kari S. Haaland
@karihaaland

Meld deg på Skrivemaskinen nå!

Påmeldingen stenger om:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Dette vil kurset gi deg:

BEDRE STRUKTUR

Å vite hvordan et blogginnlegg skal bygges opp, og hvordan gode tekster og setninger er formulert, vil gi deg et rammeverk som forenkler alt du skriver.

BEDRE TEKSTER

Med konkrete tips og råd vil du oppleve at du får en helt ny verktøykasse for hvordan du kan gjøre tekstene på blogg, sosiale medier, epost og salgssider enda bedre.

MER SELVTILLIT

Når du lærer hva målgruppen din vil ha, hvordan tekster bygges opp og konkrete teknikker for å engasjere leserne, vil du føle deg tryggere på tekstene du skriver. 

"Jeg hadde ikke tenkt igjennom hvor viktig målgruppe er, men nå har jeg forstått hvor viktig det er å skrive rettet mot én person, og ikke minst å vite hvem denne personen er. Jeg føler meg tryggere på å skrive tekster nå som jeg har tatt Skrivemaskinen, fordi jeg vet mer om hva som kreves. "

Celine Fløistad
allaboutdetails.org

Dette får du når du blir med i Skrivemaskinen

Alt ligger klart og venter på deg i kursportalen, og du får tilgang fra det øyeblikket du melder deg på. Du har tilgang til kurset så lenge det eksisterer.

27 videoer med opplæring

Du får 27 leksjoner fordelt på 6 moduler. Leksjonene foregår på video, og du får også arbeidsark og lydfiler du kan laste ned.

Forklarende eksempler

Leksjonene er proppet med eksempler på tipsene og teknikkene jeg snakker om, hentet fra ekte blogger og profiler.

Verdifulle arbeidsark

Du får en mengde guider og arbeidsark du kan laste ned, som vil hjelpe deg med kurset og oppgavene.

Samfunn og direktesendinger

Du får bli med i en eksklusiv FB-gruppe hvor jeg svarer på spørsmål hver dag, og har livesendinger.

Her er nøyaktig hva du vil lære i kurset

Mange kurs gir deg bare tilgang i ett år. Slike begrensninger har ikke jeg. Klikk på hver modul for å se alle leksjonene du får evig tilgang til.

Det kan være utfordrende å drive en blogg, og her tar jeg opp noen av de mest vanlige hindringene vi møter.

 • Det er vanlig å føle at andre er bedre enn deg
 • Hvorfor perfeksjonisme er din største fiende
 • Er det medfødt å skrive bra, eller kan alle skrive gode tekster?
 • Hvordan du kommer i gang med bloggingen, enten du er ny eller har hatt en lengre pause.

Vi begynner med det grunnleggende: Å finne målgruppen din. Å vite hvem du skriver for, vil gjøre alt så mye enklere!

 • Vi ser på hvorfor du må vite hvem målgruppen din er, og hvordan det hjelper deg til å skrive gode tekster.
 • Før vi ser på hvem som er målgruppen din, er det nødvendig å snakke om hvordan de påvirker bloggen din. Hvordan kan målgruppen hjelpe deg til å lage bedre innhold?
 • Nå er det nok teori, nå skal du finne DIN målgruppe! Du får en grundig forklaring på hvordan du finner målgruppen din.
 • Du får konkrete tips og råd til hvordan du kan finne innhold leserne dine vil ha, og som vil skape engasjement.

Nå som du vet hvem du skriver for, skal vi begynne å jobbe med tekst og innhold. Vi begynner med struktur, oppbygging og strategi.

 • Det finnes en oppskrift for nøyaktig hva et blogginnlegg bør ha og hvordan det bør bygges opp. Du får en detaljert beskrivelse og mange eksempler på hvert element.
 • Når du skriver tekster, er det fire faser du bør gå igjennom. Her får du se hva de er, og du får tips til hva du bør gjøre.
 • Hvis du ønsker å lage godt innhold, er du helt nødt til å ha en innholdstrategi. Jeg viser hvordan du lager en innholdstrategi til din blogg, og hva den bør inneholde.
 • Vi ser på vanlige feil mange gjør med tekstene sine, og du får eksempler som illustrerer og forklarer.
 • Kommaregler. Ikke det gøyeste eller enkleste temaet i verden, men jeg tar det ned på så enkelt nivå som mulig for å forklare de syv mest vanlige kommareglene.

Nå skal vi gyve løs på konkrete tips til hvordan du gjør tekstene bedre og mer engasjerende.

 • Du får 11 virkemidler du kan bruke for å skrive bedre tekster, med utallige eksempler fra virkeligheten.
 • Du får gode og helt konkrete tips til hvordan du kan skape engasjement med tekstene dine.
 • Titler er noe av det viktigste du skriver, og du får vite hva som utgjør en god tittel. I tillegg får du en mal på 6 typer titler du kan bruke, som alltid fungerer godt.
 • Å skrive med din skrivestemme er en av nøklene til å få lesere som digger deg. Jeg hjelper deg til å finne din skrivestemme.
 • Å redigere en tekst er et viktig steg i skrivingen, det kan gjøre teksten din mye bedre. Her lærer du hvordan du redigerer teksten din, og tips og forslag til hva du kan gjøre og forbedre.
 • Å skrive så innholdet ditt kommer høyt på Google er en egen vitenskap. Du lærer hva SEO er, og hvordan du gjør så innholdet ditt blir funnet når noen googler det du skriver om.

Gode tekster er viktig på mer enn bare bloggen din. Nå skal vi gyve løs på sosiale medier.

 • Sosiale medier er ikke bare sosiale medier. Du lærer hvorfor forskjellige kanaler trenger forskjellig innhold.
 • Du får 9 tips til hvordan du kan gjøre innholdet på sosiale medier mer engasjerende, så du får flere kommentarer og likes.
 • Vi går i dybden på Facebook. Vi ser på både sider og grupper, og hvordan du kan bruke kanalene så godt som mulig.
 • Vi går i dybden på Instagram. Vi ser på feeden og stories, og hvordan du kan utnytte en av de beste plattformene for engasjement.

Epost og salgssider er viktige kanaler for å bygge opp bloggen din, og trenger også gode tekster.

 • En epostliste er essensielt for å bygge bloggen din, og særlig hvis målet er å tjene penger. Men hva skal du skrive, og hvordan?
 • Hvordan får du abonnentene til å åpne epostene dine? Gode emnefelt er helt essensielt.
 • Hvordan får du folk til å kjøpe noe? Salg er psykologi, og du vil lære hva som trigger salg, og hvordan du kan skrive så du frister leserne til å kjøpe.
 • Du vil få en forklaring og gjennomgang av hva en salgsside bør inneholde, med eksempler.

Her vil du få noen gode tips og råd du kan ta med deg tilbake til hverdagen, når kurset er over. 

 • Det er viktig å ha teknikker og verktøy for å takle stress og travle perioder. Jeg deler mine erfaringer med stress og tips og råd som hjelper meg i hverdagen.
 • Noen ganger står vi helt fast, og klarer ikke å skrive noe. Hva gjør du når skrivesperren setter inn? Jeg har noen anbefalinger og tips som kan få deg i gang igjen.

Meld deg på Skrivemaskinen nå!

Påmeldingen stenger om:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

"Før jeg begynte å bruke Skrivemaskinen skrev jeg veldig personlige og til dels utleverende historier om meg selv. I kurset lærte jeg å fokusere på leseren, og hva hun trenger. Jeg fikk gode råd om hvordan jeg kan skrive på en måte som engasjerer, og tekstene mine har forandret seg helt. Nå klarer jeg å finne balansen mellom å fokusere på leseren og å være personlig i tekstene mine."

Sigrid Hallanger
etenkeltliv.no

Du får også verdifulle sjekklister og arbeidsark

Hvis du kjøper kurset nå, får du også disse bonusene:

1. Få mer trafikk til bloggen med Pinterest

Det er snart en million nordmenn som bruker Pinterest, men altfor få bruker det til å promotere bloggen sin. Det kan bidra med flere tusen klikk i året, hvis du bruker det riktig. I denne bonusen viser jeg deg hvordan du får mest mulig ut av Pinterest for bloggen din.  

2. Slik skriver du en pressemelding

Lær hvordan du kan få media til å skrive om deg og din blogg, butikk eller ditt produkt. Å skrive en god pressemelding er en vitenskap, og i denne bonusen får du vite alt du trenger for å skrive en pressemelding som fenger journalistens oppmerksomhet.

3. Skriv en god om meg-side

Om meg-siden er en av de mest leste og mest populære sidene på bloggen din. De aller færreste utnytter det potensialet. I denne bonusen vil du lære at om meg-siden egentlig ikke handler om deg, og jeg viser deg hva du bør skrive og hvordan.

4. Privat Facebookgruppe med eksklusiv hjelp

Min lærestil er veldig grundig og jeg liker å støtte og hjelpe deg hvert eneste steg på veien. For å kunne være enda mer til stede og støtte deg enda bedre, får du som kjøper kurset også tilgang til en privat Facebookgruppe kun for deltakerne i kurset. Jeg er til stede hver dag, og svarer på spørsmål og kommer med innspill og tilbakemeldinger. Jeg har også livesending en gang i måneden hvor jeg svarer på spørsmål.

Meld deg på Skrivemaskinen nå!

Påmeldingen stenger om:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

"Før hadde jeg ikke noe klart mål med hva jeg ville si til leserne. Jeg følte meg tidvis rådvill og slet med å sette søkelys på en ting om gangen. Nå har jeg blitt mer bevisst på at jeg må ha en strategi og en mening bak det jeg gjør. Jeg følte det ikke som et problem før, men i ettertid er det lett å se at det faktisk var et problem. Med gode planer, har jeg nå blitt mye flinkere til å jobbe i bolk og gjøre en ting skikkelig om gangen, i stedet for å prøve å gjøre alt på en gang, som jeg gjorde tidligere."

Kathinka Thors
vilbligravid.no og enestaaendemor.no

Hei, jeg er Lene! Jeg driver Blogg Bedre, og gleder meg til å hjelpe deg

Helt siden jeg gikk ut av Liverpool John Moores University i England som journalist i 2004, har jeg jobbet med tekst og språk. Både som journalist, tekstredigerer og kommunikasjonsrådgiver. Man lærer mye av å jobbe med tekster hele dagen, hver dag. Gjøre dem bedre, forenkle og skrive om, analysere avsnitt og rekkefølge, faktasjekke, skrive titler og tenke sammenhenger. 

I løpet av mine mer enn 15 år som journalist, har jeg jobbet i Fædrelandsvennen, Side2/Nettavisen og Egmont. De siste 5 årene jobbet jeg som kommunikasjonsrådgiver i Norges Astma- og Allergiforbund, hvor jeg lagde sosiale medier-strategier og jobbet med pressen. Jeg har vært på både NRK Dagsrevyen, TV 2 Nyhetene og God Morgen Norge, i tillegg til utallige intervjuer i nettaviser, aviser og på radio.

Nå driver jeg Blogg Bedre, og lever av og for å hjelpe bloggere som deg, som synes det er vanskelig å skrive gode tekster til blogg og sosiale medier. Jeg gir deg en oppskrift du enkelt kan følge slik at du kan kose deg med skrivingen og publisere tekster du er stolt over.

"Før jeg kjøpte kurset lurte jeg på om det ville være verdt prisen. Hadde det noe å lære meg? Jeg kan jo skrive, jeg… Bekymringene var ubegrunnet. Jeg har lært mye. Så langt har kurset vært verdt hver krone. Har du som mål å tjene penger på bloggen? Da vil du fort tjene inn disse kronene."

Ann Katrin Johansen
fortelldettilovanda.com

Spørsmål andre har stilt:

Nei, absolutt ikke. Det meste av det du lærer i kurset kan brukes på alle tekster i alle kanaler, enten du kun fokuserer på Instagram, eller du selger artikler til magasiner. Det er like viktig å vite hvem målgruppen er og hva de vil ha på sosiale medier, som på en blogg.

Så lenge det eksisterer. Du kan gjerne gå tilbake og ta det på nytt om ett år, eller tre.

Du får tilgang til Skrivemaskinen med en gang du melder deg på, og da ligger alt innholdet og venter på deg. Du kan jobbe deg igjennom kurset i det tempoet du selv vil. Men, jeg vil anbefale at du bruker 2-3 timer hver uke. Du vil lære mange helt konkrete og spesifikke tips som du kan begynne å bruke med en gang, så du vil kunne oppleve mer engasjement raskt hvis du jobber med innholdet og oppgavene litt hver uke.

Sannheten er at du kan sikkert finne akkurat det du vil på nettet. Men det betyr ikke at det vil være satt opp i en logisk rekkefølge, og med steg for steg gjennomgang av hva du bør gjøre. Det er heller ikke alt som ligger på nettet som kommer fra personer man kan stole på. I Skrivemaskinen lærer jeg i tillegg bort ting jeg selv har opplevd og kommet fram til, som er mine egne meninger og erfaringer. De finner du ikke på nettet.

Jeg føler meg helt trygg på at du vil oppleve stor verdi og lære mye i dette kurset. Men, hvis du mot formodning skulle finne ut at Skrivemaskinen ikke gir deg det du ønsker, kan du få pengene tilbake hvis du hever kjøpet innen 14 dager. Du trenger ikke å bevise noe, du trenger ikke å forklare deg. Bare send meg en e-post, så skal jeg refundere kjøpet ditt.

Du har 14 dagers garanti

Prøv Skrivemaskinen, og hvis ikke det hjelper deg, kan du få pengene tilbake

Jeg vet at tingene du lærer i kurset fungerer, fordi det er ting jeg selv gjør på min blogg og i mine kanaler. Alt innholdet i kurset er basert på mine erfaringer, og er i tillegg grundig testet av andre deltakere.

Jeg lærer ikke bort noe jeg ikke selv bruker og har testet.

 Derfor er jeg helt trygg på å tilby deg 14 dagers uforpliktende garanti. 

 Det er enkelt. Ta kurset, og hvis du ikke er fornøyd kan du sende meg en e-post, så gir jeg deg pengene tilbake. Du trenger ikke å bevise noe, eller forklare noe.

PÅMELDINGEN ÅPNER JUNI 2019

"Yes! Jeg er klar til å investere i meg selv og bloggen min, og vet at jeg kan få pengene tilbake hvis jeg ikke er fornøyd*"

BETAL OVER 3 MÅNEDER

1800 KR

3 BETALINGER Á 1800 KRONER

Tilgang til kurset Skrivemaskinen

Privat Facebookgruppe

Bonus: Få mer trafikk fra Pinterest

Bonus: Slik skriver du om meg-siden

Bonus: Slik skriver du pressemelding

STENGT

ÉN BETALING

4997 KR

BETAL HELE PÅ EN GANG

Tilgang til kurset Skrivemaskinen

Privat Facebookgruppe

Bonus: Få mer trafikk fra Pinterest

Bonus: Slik skriver du om meg-siden

Bonus: Slik skriver du pressemelding

STENGT

PREMIUM

8497 KR

MAKS 10 PLASSER

Personlig oppfølgning på Zoom (en time)

Tilbakemelding på to blogginnlegg

Tilgang til kurset Skrivemaskinen

Privat Facebookgruppe

Bonus: Få mer trafikk fra Pinterest

Bonus: Slik skriver du om meg-siden

Bonus: Slik skriver du pressemelding

STENGT

* Garantien gjelder i 14 dager fra du kjøper kurset. Du må gi beskjed til meg via e-post før det har gått 14 dager for at garantien skal gjelde.

"Jeg har ikke blogg, men jobber via Facebook og Instagram. Derfor var jeg bekymret for at kurset skulle være rettet kun mot dem med blogg. Men å lære å skrive engasjerende tekster som når ut til de jeg ønsker å tiltrekke meg er nyttig, også for meg. Det har jeg fått hjelp til å bli bedre på i Skrivemaskinen. Hvis en god tekst som treffer ditt publikum er viktig i din business, så er dette kurset for deg!"

Kari S. Haaland
@karihaaland
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.