Betingelser

Vennligst les betingelsene før du gjennomfører et kjøp fra Blogg Bedre.

Ved å kjøpe et produkt fra Blogg Bedre, samtykker du til betingelsene.

1. Produktet du kjøper er personlig, og kan kun benyttes av deg. Det er ikke tillatt å gi bort brukernavn og passord til andre personer. Brudd på dette, vil føre til at du mister tilgangen til produktet du har kjøpt.

2. Du har tilgang til produktet du har kjøpt så lenge det eksisterer. Blogg Bedre forbeholder seg retten til å endre på produktet når som helst, inkludert å legge ned produktet.

3. Alt innhold på siden tilhører Blogg Bedre, og det er ikke lov å kopiere, videreformidle eller videreselge noe av innholdet. Brudd på dette vil bli fulgt opp juridisk, og du vil miste tilgangen til produktet.

4. Hvis du velger å delbetale et kurs, forutsettes det at du fullfører betalingene for å beholde tilgangen til kurset. Hvis en betaling feiler, vil du motta en e-post med varsel om at betalingen har feilet og få anledning til å rette opp feilen. Hvis feilen ikke blir rettet, og et nytt forsøk på betaling feiler, vil du miste tilgangen til produktet.

Du vil ikke få refundert tidligere innbetalinger.

5. Hvis du er medlem i medlemsportalen og velger å stoppe medlemskapet, vil du ikke få pengene refundert for den perioden du allerede har betalt for. Medlemskapet ditt vil bli avsluttet med en gang du stopper det, og du mister øyeblikkerlig tilgang til medlemsportalen og Facebookgruppen for medlemsportalen.

Om du har en abonnementspris som er lavere enn det som tilbys per dags dato, vil du miste tilgangen til den ved oppsigelse. Om du sier opp abonnementet og ønsker å bli med igjen på en senere dato, må du betale den prisen som gjelder på det tidspunktet.

Om du kjøper årsprisen for abonnementet i medlemsportalen har du 14 dagers angrerett til å heve kjøpet. Velger du å melde deg ut etter at de 14 dagene har passert, får du ikke pengene tilbake. 

6. Blogg Bedre vil hele tiden forsøke å holde informasjonen på siden og i produktet korrekt og oppdatert, men Blogg Bedre kan ikke garantere at ikke feil vil oppstå. Blogg Bedre tar ikke ansvar for eventuelle tap eller feil som måtte skje basert på innholdet på siden.

7. Når du gjennomfører et kjøp fra Blogg Bedre, vil din kontaktinformasjon og betalingsinformasjon bli lagret. Du vil motta e-poster relatert til produktet. Blogg Bedre tar ditt personvern på alvor, og vil ikke misbruke eller dele din informasjon. Les personvernerklæringen for å se hvordan Blogg Bedre behandler din data.

8. Hverken Blogg Bedre eller noen andre parter involvert i å produsere produktet eller nettsiden er på noen måte ansvarlige for direkte eller indirekte tap, konsekvenser eller bøter som måtte oppstå basert på bruken av siden. Det gis ingen garantier for inntekt, antall følgere eller engasjement basert på bruken av produktet.

Du tar selv ansvar for å evaluere din potensielle inntekt, og fremdriften og måten din blogg eller bedrift drives på. Det er ditt ansvar å bygge opp bloggen eller bedriften, inkludert inntekt, produkter og tjenester.

Hvor mye du kan tjene på din bedrift eller blogg er helt avhengig av dine produkter, ideer, teknikker og gjennomføring. Blogg Bedre gir ingen garanti for suksess eller inntjening.

9. Blogg Bedre er ikke ansvarlig for driften av denne nettsiden, og eventuelle feil som måtte oppstå på nettsiden.

10. Blogg Bedre har 30 dagers returrett på kurset Skrivemaskinen, mot at du oppfyller kravene for å heve kjøpet. Forespørsler om å heve kjøpet mer enn 30 dager etter at kjøpet er gjennomført, vil bli avvist. Du vil miste tilgangen til produktet når du hever kjøpet.

Kravene for å heve kjøpet av produktet Skrivemaskinen er at du må vise at du har jobbet med kurset og gjort arbeidet, men at det ikke har virket for deg. For å heve kjøpet må du legge ved følgende i e-posten:

* Utfylt PDF-arbeidsark som viser at du har definert målgruppen din grundig nok, slik du lærer i kurset
* Et eksempel på at du har fulgt oppskriften på hva et blogginnlegg bør inneholde og hvordan du redigerer et blogginnlegg, og argument for hvorfor blogginnlegget ikke ble bedre av å følge de rådene du får i kurset. Legg ved blogginnlegget du skrev før du tok kurset og blogginnlegget etter at du brukte det du lærer i kurset.
* Eksempel fra Facebook, Instagram eller Instagram stories på at du har gjort de tingene du lærer for å få mer engasjement, men at det ikke har virket. Legg ved minst 3 skjermdumper som viser statistikk over engasjementet du hadde før kurset, og 3 som viser at du har brukt teknikker du lærer i kurset, men at statistikken ikke viser økt engasjement sammenliknet med før du kjøpte kurset.

11. Disse betingelsene kan bli oppdatert med jevne mellomrom. Du er bundet av slike oppdateringer, og bør derfor besøke denne siden periodisk.

 

Sist oppdatert: 15. september 2019.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.