PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

SKAP DET LIVET DU DRØMMER OM!

Drømmen om å leve av bloggen og ha frihet i hverdagen er innenfor rekkevidde. I Blogg til Business skal jeg hjelpe deg å nå den.

PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

Sett deg på ventelisten her:

 

 

Å bygge business av bloggen er et spennende og vanvittig eventyr. Du trenger mot, en stor dose stå på-vilje og ikke minst: en detaljert plan. Du må ha målet i sikte. Den beste måten å oppnå drømmen på, er å være tydelig på hva målet er og hvordan du skal komme deg dit.

Nivå 1 - Definer din drøm

Du har et ønske om å leve av bloggen, men du har ikke definert hva det vil si. Du har ikke satt ord på hva det vil bety for deg, og hvordan det vil forandre hverdagen din og livet ditt. Du har ikke definert ditt «why».

Nivå 2 - Bygg basen

Du vet hva det å leve av bloggen vil bety for deg, men du vet ikke hvem du skal hjelpe og hvordan. Du har ikke et detaljert og tydelig bilde av målgruppen, og hvordan du kan hjelpe dem med å løse problemene de har.

Nivå 3 - Skap en suksessplan

Du vet hvem du snakker til og hvordan du kan hjelpe dem, men du har ikke laget en detaljert plan for hvordan. Du vet ikke hva du skal lage og selge, hvilket problem det løser, eller hvor mye penger du trenger å tjene. 

Nivå 4 - Skap struktur

Du vet hvordan du skal hjelpe målgruppen, men ikke hvordan du faktisk skal få tid til å gjøre det. Du har ingen plan for fremdrift, og ingen struktur på jobbingen eller bloggingen. Du jobber sporadisk, ustrukturert og i rykk og napp.

Nivå 5 - Lage og lansere

Du har en detaljert plan over hva du skal lage og hvordan du skal få tid til det, og nå er du klar for å faktisk gjøre det! Du er utålmodig etter å sette i gang, så du kan lansere og tjene dine første kroner.

Nivå 6 - Satse og stabilisere

Du har lansert og tjent dine første kroner, og er klar for å jobbe med forbedringer på produktet og markedsføringen. Du vil jobbe langsiktig og skape en stabil inntekt. Du er klar for å vokse og leve av bloggen.

Uansett hvilket av disse nivåene du befinner deg i nå, vil Blogg til Business hjelpe deg mot målet om å leve av bloggen. Du vil få relevante strategier og ressurser til det nivået du til enhver tid befinner deg på, slik at du vet nøyaktig hva du må fokusere på for å oppnå best mulig resultat.

PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

Månedlige mini-treninger

Du får øyeblikkelig tilgang til biblioteket med alle undervisningsvideoene hvor jeg tar for meg forskjellige temaer. Hver video gir deg en enkel og forståelig gjennomgang av månedens tema, og en oppgave som hjelper deg til å oppnå et spesifikt resultat. 

Månedlige ressurser

For å gjøre jobben enklere for deg, får du hver måned en ny ressurs som hjelper deg med månedens tema. Det kan være maler, Word-dokumenter, PDF-er, guider, sjekklister, Excel-ark og andre ting som du kan bruke for å bygge opp bloggen din.

Månedlig live Q&A

Hver eneste måned får du muligheten til å spørre meg om hjelp, be om tilbakemeldinger og få råd om akkurat det du lurer på direkte i livesendingen. Alle sendingene blir lagret så du kan alltid gå tilbake og se på dem eller se tidligere sendinger.

Community med andre bloggere

Jeg vet at du ønsker inspirasjon og støtte, og å få prate med andre i samme situasjon. Derfor får du bli med i et community med andre bloggere som ønsker det samme som deg. Her får du tips og ideer, motivasjon og samhold.

Inspirasjon fra norske bloggere

Det finnes mange dyktige norske bloggere som gjør spennende og interessante ting. Det kan vi alle lære av, og derfor får du hver måned et intervju med en norsk blogger. Det blir masse tips og ideer som gir deg inspirasjon og motivasjon.

Personlig support og feedback fra meg

Jeg har en veldig personlig tilnærming til å hjelpe deg, og er til stede hver dag i den lukkede Facebookgruppen. Jeg svarer på spørsmål og heier deg fram. Det er et sted du kan henvende deg hver gang du lurer på noe og trenger hjelp.

Det er jeg som eier og driver Blogg Bedre. Og jeg er akkurat som deg.

Da jeg var 14 fikk jeg min første jobb, og siden da har jeg studert og jobbet. Det har vært interessante og fine jobber, hyggelige kolleger og jeg har trives. Men det var ikke nok. Det føles ikke tilfredsstillende.

Jeg ønsket ikke å tilbringe livet inne på et kontor. Låst til et sted hver dag i et visst antall timer. Jeg ville ha frihet. Jeg ville ha mer meningsfylte dager. Jeg ville jobbe med det jeg brenner for, og være min egen sjef. Reise, og oppleve livet.

Derfor sa jeg i 2018 opp min vanlige og godt betalte fulltidsjobb som kommunikasjonsrådgiver for å satse på meg selv og bloggen. Jeg tok steget. Jeg lukket øynene, satset, og hoppet. Akkurat slik du drømmer om å gjøre.

Tiden siden da har vært fantastisk. Nå bor vi i Thailand, reiser rundt i Asia og gjør akkurat det vi vil, når vi vil, fra hvor vi vil. Enten det er på kontoret hjemme i 21. etasje i Bangkok eller på en strand i Vietnam.

Men jeg er ikke spesiell. Det er ikke bare jeg som kan tjene penger på bloggen. Jeg tror helt bestemt at alle kan finne en måte å tjene penger på bloggen. Enten det er onlinekurs, konsulenttjenester, nettbutikk eller noe annet. Du har og kan noe som andre er interesserte i, og det skal jeg hjelpe deg å finne og realisere i Blogg til Business. Jeg skal vise deg hva jeg har gjort for å klare å slutte i jobben og satse på meg selv og det livet jeg ønsker å leve, slik at du kan gjøre det samme.

Min lidenskap er å hjelpe deg til å oppleve glede og få friheten til å jobbe med det du brenner for så du kan reise, tilbringe tid med familien og være din egen sjef. Og jeg VET at du kan klare det.

Jeg gleder meg enormt til å hjelpe deg med å få det til i Blogg til Business. Jeg håper vi ses på innsiden av medlemsportalen!

PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

Spørsmål andre har stilt:

Neste gang jeg åpner påmeldingen vil prisen være høyere, men hvis du blir medlem nå vil den aldri stige for deg. Så lenge du forblir medlem i Blogg til Business, er prisen låst til det lave tilbudet du får her.* 

Nei. Du kan melde deg ut når som helst om du skulle ønske det.

Nå! Du får tilgang med en gang du melder deg inn, og alt innholdet ligger og venter på deg. Du har tilgang så lenge du betaler den månedlige eller årlige medlemsavgiften.

Formålet er å hjelpe deg å bygge bloggen til opp til en business, så det er helt klart rettet mot dem som har en blogg. Har du ikke en blogg vil du helt sikkert ha nytte av noe av innholdet allikevel, men målgruppen er bloggere.

Du har tilgang til medlemsportalen og den lukkede Facebookgruppen så lenge abonnementet er aktivt og du betaler den månedlige eller årlige medlemsavgiften.

Innholdet i kurset Skrivemaskinen og i medlemsportalen Blogg til Business blir helt forskjellig. Mens kurset Skrivemaskinen fokuserer på strategier for å skape engasjement, skrive gode tekster og bygge opp blogginnlegg, får du helt andre strategier og tips i medlemsportalen. Den vil fokusere på å bygge opp en fanbase av folk som vil kjøpe av deg, å hjelpe deg til å definere og kartlegge hvordan du kan tjene penger på bloggen, strategier for lansering, og hvordan du kan  fortsette å bygge opp og skalere businessen din når du har lansert. Kurset og medlemsportalen passer sammen og komplimenterer hverandre, gode tekster som engasjerer er også viktig for å tiltrekke seg kunder. Du kan derfor gjerne både ta kurset og være medlem i portalen, du vil ikke få det samme innholdet begge steder. Siden det ikke er det samme innholdet har rekkefølgen heller ingenting å si. Du kan ta kurset uavhengig av medlemsportalen, både før du blir med og etter at du har meldt deg inn.

Jeg vet at listen med ting du vil, skal og må gjøre er lang. Derfor er alle videoene korte og jeg går rett på sak, slik at du skal lære mest mulig på kortest mulig tid. Det du lærer vil bidra til at du kan spare tid, fordi du selv slipper å gjøre research og Google deg fram til alt, jeg har gjort det for deg.

Sannheten er at du kan sikkert finne akkurat det du vil på nettet. Men det betyr ikke at det vil fungere for det norske markedet, være satt opp i en logisk rekkefølge, og med steg for steg gjennomgang av hva du bør gjøre. Det er heller ikke alt som ligger på nettet som kommer fra personer man kan stole på. I Blogg til Business lærer jeg bort strategier jeg selv har kommet fram til, som er basert på mine egne meninger og erfaringer. De finner du ikke på nettet.

Ta steget mot skape det livet du drømmer om

Påmeldingen er for tiden stengt. Medlemsportalen åpner igjen 11. november.

MÅNEDSBASIS

297 NOK

PER MÅNED

Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger er inkludert

Ressurser, guider, sjekklister mm.

Livesending med Q&A

Community med andre bloggere som har samme drøm som deg

Feedback fra meg i privat Facebookgruppe

Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

ÅRSBASIS

2997 NOK

PER ÅR

Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger er inkludert

Ressurser, guider, sjekklister mm.

Livesending med Q&A

Community med andre bloggere som har samme drøm som deg

Feedback fra meg i privat Facebookgruppe

Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

PÅMELDINGEN ÅPNER 11. NOVEMBER

* Blir du med i Blogg til Business nå, blir medlemskapet ditt låst til denne prisen og den vil aldri stige så lenge du forblir medlem. Om du melder deg ut og ønsker å bli medlem igjen ved en senere anledning må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

Disclaimer:

Å bli medlem i Blogg til Business vil ikke automatisk gi deg mulighet til å leve av bloggen. Jeg gir ingen garantier for hvor mye du vil tjene, og om du kan leve av bloggen. Jeg lover å lære deg alt jeg selv gjør for å tjene penger og leve av Blogg Bedre, men du må også selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan, men din suksess avhenger av din egen innsats.  Dine resultater er avhengig av din nisje, ditt produkt og din arbeidsinnsats. Det kan variere stort fra person til person og marked til marked.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.