BLI MEDLEM NÅ!
BLI MEDLEM NÅ!

Du kan bli din egen sjef

Målet om å tjene penger på bloggen og bygge din egen business er innenfor rekkevidde. I medlemsportalen Blogg til Business får du ressursene du trenger for å nå det.

PÅMELDINGEN ÅPNER 12. OKTOBER

PÅMELDINGEN ÅPNER 12. OKTOBER

Vil du få påminnelse før dørene åpner igjen? Sett deg på ventelisten her.

Du drømmer om frihet. Du vil bestemme selv hva du skal jobbe med. Du vil jobbe fra hvor du vil, når du vil. Du ønsker å jobbe med det du brenner for, og være din egen sjef. Du vil ha større økonomisk frihet så du kan reise mer, eller være mer sammen med familien.

Det ER mulig. Du kan oppnå det.

Men da må du jobbe med de riktige tingene.

Det finnes hundre tusen ting du kan fylle dagen med når du skal bygge en business. Du kan fint jobbe 60 timer i uken uten å gå tom for oppgaver.

Men det trenger dessverre ikke bety at du får fremgang.

Du kan jobbe deg i hjel uten å tjene en krone mer, uten å få en eneste ny kunde. Fordi det er ikke hvor mye du jobber som avgjør. Det handler ikke om hvor lang listen med ting du skal gjøre er.

Det som betyr noe, er HVA du gjør. Hvilke oppgaver du fyller tiden din med.

Når du bygger businessen din må du må fokusere og prioritere. Du må bruke tiden din på det som gir deg fremgang og resultater, og ikke kaste bort tiden på oppgaver som ikke hjelper deg videre. Ting som bare fyller kalenderen og spiser opp timene dine.

Blogg til Business er oppskriften din på hva du skal fokusere på.

I medlemsportalen får du kun strategier som fungerer og gir deg fremgang.

Innholdet du får i Blogg til Business går rett på sak. Det er effektivt, konkret og handlingsrettet.

Du må gjøre, for å lære. Du kan lytte til hundre podcaster eller lese 20 bøker, men hvis du ikke selv setter i gang og bruker det du lærer, kommer du ikke videre. Fremover.

Derfor er videoene i Blogg til Business korte og poengterte. Arbeidsbøkene fokuserer på å gjennomføre og ta konkrete valg for businessen din. Du går i dybden på det som er viktig og gir deg resultater.

I medlemsportalen lærer du effektive og langsiktige strategier som gjør at du lager en solid business, og kan fortsette å utvikle businessen din.

Bli medlem i Blogg til Business nå, og få tilgang til strategiene som hjelper deg raskere og mer effektivt mot målet ditt.

BLI MEDLEM HER!
Kristin Samskott

Hanne Slyngstad-Hægeland / gründer

OMG!! Er det mulig!! Jeg må bare nok en gang få takke deg for de inspirerende arbeidsbøkene! Uten dem hadde jeg fortsatt i det samme sporet som før korona-krisen traff oss. Men krisen tvang meg til å tenke nytt, så jeg fant frem både lanseringskalenderen og arbeidsboken for onlinekurs og gjorde endringer. Med det ble april 2020 vår beste omsetningsmåned noensinne!! Så igjen, tusen, tusen takk for at du deler av din kunnskap og inspirerer til å ta action! Det gir resultater!

Dette får du som medlem

Du får nytt innhold som hjelper deg til å bygge bloggen og businessen din hver eneste uke.

Placeholder Image

Månedlig minitrening

Hver måned får du en video på maks 15 minutter, fullpakket med konkrete strategier og råd. Du skal ikke kaste bort tiden på ting som ikke er relevant, men jobbe med det som faktisk bygger businessen din.

Placeholder Image

Månedlig ressurs

Du kan ikke bare lære, du må gjøre for å få fremgang. Derfor får du hver måned en ressurs som hjelper deg til å gjøre og innføre det vi jobber med.  Det kan være en mal, arbeidsbok, sjekkliste, Excel-ark eller noe annet.

Live Q&A

Du kan få tilbakemelding på dine planer og det du jobber med, og stille meg spørsmål direkte på livesending hver måned. Alle livesendingene blir lagret, du får også tilgang tidligere sendinger.

Placeholder Image

I dybden

Du går dypere inn i månedens tema for å jobbe grundigere med akkurat de tingene som vil gi deg enda større resultater. Innhold vil variere, alt fra ekstra livesending eller minitrening, til feedback på innhold og intervjuer med eksperter.

Placeholder Image

Inspirasjon

Blogg til Business er full av dyktige folk som allerede gjør det du vil gjøre. De driver sin egen business, tjener penger, lanserer og bygger. La deg inspirere av det de oppnår, og lær av erfaringene de deler i vårt community.

Placeholder Image

Min lærestil

Jeg tar din suksess svært personlig. Det er min jobb å sørge for at du får resultater. At du gjennomfører, og ikke bare tenker og drømmer. Derfor er jeg aktivt til stede og svarer på spørsmål og hjelper i den private og lukkede Facebookgruppen vår.

BLI MEDLEM NÅ!

PÅMELDINGEN ÅPNER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Temaer de neste 3 månedene:

Dette skal vi jobbe med fremover i Blogg til Business.

MAI

Lansering

Hvordan lanserer du kurset ditt? Det finnes hundrevis av strategier, hva bør du velge? Vi skal se på hva du kan gjøre for å få flere salg, og hva du må huske og tenke på når du lanserer.

JUNI

Facebookannonser

Hvordan bruker du annonser strategisk for å bygge businessen din? Jeg gir deg råd om hvilke tre typer annonser du kan begynne med, og viser deg steg-for-steg hvordan du lager en annonse for en freebie.

JULI

Challenge

Hvordan kan du bruke en challenge som salgstrakt? Jeg deler mine erfaringer med å arrangere challenge i stedet for webinar for å bygge opp til lansering, og deler mine beste tips til hvordan du lager en suksessfull challenge.

Kristin Samskott

Tove Cecilie Fasting / ernæringsfysiolog

Å være medlem i Blogg til business har gitt bloggen og businessen min et skikkelig løft. Ikke bare har jeg begynt å tjene penger, men jeg har endelig fått den struktur og orden som er nødvendig for at bloggen skal kunne være et levebrød, og ikke bare en hobby. Jeg har alltid slitt med planlegging, men takket være Lene har jeg oppdaget at dette faktisk kan være gøy! Ikke minst har jeg lært å planlegge slik at jeg ser at jeg både kan gjennomføre og nå de målene jeg har satt.

Dette venter allerede på deg:

Her er noen av tingene som ligger klart i medlemsportalen, som du får tilgang til med en gang du melder deg inn.

Minitreninger

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Ressurser

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Arkiv med livesendinger

Jeg har livesending med Q&A hver måned, hvor du kan spørre om hva du vil om å bygge businessen din.

Alle sendinger blir lagret, og i de tidligere sendingene finner du mange gode og praktiske spørsmål som kan gi deg svar på ting du lurer på. Sendingene ligger og venter på deg i Facebookgruppen når du blir medlem.

Placeholder Image
MELD DEG INN NÅ!

PÅMELDINGEN ÅPNER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Slik fungerer Blogg til Business

Innholdet er delt opp i nivåer. Når du blir medlem tar du en quiz for å finne ut av hvilket nivå du skal begynne på. Du skal jobbe med strategier på det nivået, slik at du jobber med de riktige tingene og oppnår best mulig resultat.

Dette systemet gjør at du får et solid grunnlag. Det bidrar også til at du ikke hopper over ting som er viktige for å bygge en business som varer. Du beveger deg fremover i nivåene etter hvert som du jobber med innholdet, men alle nivåene består av langsiktige strategier som du må fortsette å bruke, også etter at du har gått videre til neste nivå. Det er det som bygger en solid business.

Placeholder Image
Nivå 1 - Definer din drøm 

Hva er ditt «why»? Du må bli tydelig på hvorfor du vil dette, fordi det får deg igjennom lange dager, sene kvelder og vanskelige oppgaver.

Placeholder Image
Nivå 2 - Bygg basen 

Hvem skal du hjelpe, hvordan og med hva? Du må ha et detaljert og tydelig bilde av målgruppen, og hvordan du kan hjelpe dem med å løse problemene de har.

Placeholder Image
Nivå 3 - Skap en suksessplan 

Uten handling får du ikke resultater. Du må lage en konkret og detaljert plan for hva du skal selge, hvilket problem det løser, hva det skal koste og inneholde.

Nivå 4 - Skap struktur

Du må ha en plan for fremdrift og struktur på jobbingen din. Du må effektivisere, skape systemer og rutiner, så du får mest mulig ut av tiden du jobber.

Placeholder Image
Nivå 5 - Lage og lansere

Du har en plan for hvordan du skal tjene penger, nå må du sette handling bak ord og gjennomføre. Du må lage og lansere det du skal bygge businessen din på.

Placeholder Image
Nivå 6 - Satse og stabilisere

Du er ikke ferdig med jobben, selv om du har lansert. Du må prøve og feile. Teste og lære. Det er den eneste måten du kan bli bedre på, og skalere businessen din.

BLI MEDLEM NÅ!
Kristin Samskott

Nina Lyseggen / personlig trener

I motsetning til et kurs, så er ikke alt innholdet klart på forhånd. Det kommer nytt innhold underveis, noe som gjør at det ikke oppleves så "overveldende" som et kurs kan virke. Her er det også en lukket Facebookgruppe, og bare det å ha en slik gruppe hvor man kan snakke med andre i samme situasjon, spørre om tips og råd - og få gode svar ikke bare fra Lene selv, men også fra de andre - er gull verdt!

Kristin Samskott

Janniche Paulsen / gründer

Før jeg ble med i Blogg til Business hadde jeg ikke en gang tenkt tanken på at jeg kunne tjene penger på bloggen! Nå som jeg har jobbet med innholdet føler jeg at det er innenfor rekkevidde hvis jeg står på og jobber systematisk og langsiktig. Nå ser jeg muligheten for å gjøre bloggen til en viktig inntektskilde. Jeg har sagt at om cirka 2 år skal bloggen være hovedinntektskilden min.

Kristin Samskott

Hanne Slyngstad-Hægeland / gründer

Innholdet i medlemsportalen hjelper meg til å fokusere på de viktige tingene i businessen min. Det er godt, gjennomarbeidet innhold som inspirerer og motiverer meg til å ta min egen business til neste nivå. Hvis du vurderer å leve av bloggen din, er dette stedet for deg. Her lærer du ikke bare om blogging, men også om å lage onlinekurs, drive medlemsportal, og mye, mye mer. Dette har vært en veldig god investering så langt, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Hei, jeg er Lene!

Det er jeg som startet Blogg Bedre hjemme på sofaen i Oslo i 2016. 

Nå bor jeg i Bangkok i Thailand med samboeren min Jonas og katten vår Ina Tangen. Jeg er min egen sjef, og lever av Blogg Bedre. Det er min fulltidsjobb.

Jeg elsker det livet jeg har nå. Den enorme friheten.

Men det kom ikke av seg selv. Det er ikke magi, det handler ikke om å ha flaks.

Jeg har jobbet steinhardt og målrettet i flere år for å kunne skape denne situasjonen for meg selv.

Det startet med en drøm. Om å leve av bloggen og være min egen sjef. Jeg ville ikke tilbringe livet inne på et kontor. Låst til et sted hver dag i et visst antall timer. Jeg ville ha frihet. Jeg ville ha mer meningsfylte dager. Jeg ville jobbe med det jeg brenner for, og være min egen sjef. Reise, og oppleve livet.

Sakte men sikkert bygde jeg opp bloggen og la grunnlaget. Jeg jobbet med målgruppe og e-postliste. Skrev blogginnlegg hver uke, ga verdi og bygde en base med potensielle kunder.

Jeg hadde vanlig fulltidsjobb som kommunikasjonsrådgiver i tillegg, og det tok meg ett år å lage onlinekurset Skrivemaskinen ved siden av. Det ble sene kvelder og jobbing i helger og ferier. Det var slitsomt og til tider tøft, men jeg hadde et mål, og jeg prioriterte det.

I 2018 lanserte jeg endelig kurset, og tok det store steget og satset. Jeg sa opp min vanlige og godt betalte fulltidsjobb for å satse på meg selv og bloggen.

Det var det skumleste jeg har gjort, men samtidig følte jeg meg sikker. Jeg visste at jeg hadde lagt et solid grunnlag for businessen min. Jeg hadde jobbet med de riktige tingene, prioritert og jobbet hardt. Og jeg visste at hvis jeg fortsatte å jobbe systematisk, gjennomføre og prioritere, ville det gå bra.

Tiden siden da har vært fantastisk. Det er akkurat så deilig å være min egen sjef som jeg trodde det var.

Jeg jobber fortsatt mye. Å drive sin egen business krever disiplin og evne til å gjennomføre.

Men jeg elsker det. Jeg elsker jobben min.

Og det vil jeg at du også skal få oppleve. Derfor lagde jeg medlemsportalen Blogg til Business.

Det er ikke bare jeg som kan tjene penger på bloggen. Jeg tror helt bestemt at alle kan bygge opp en solid business hvis de følger det systemet og den strukturen jeg gjorde da jeg bygde Blogg Bedre.

Det er det du vil lære i Blogg til Business. Alle de strategiene og tingene jeg selv har brukt og fortsatt bruker hver eneste dag.

Min lidenskap er å bidra til at du kan få oppleve den samme gleden og få friheten til å jobbe med det du brenner for så du kan reise, tilbringe tid med familien og være din egen sjef. Og jeg VET at du kan klare det.

Jeg håper vi ses på innsiden av medlemsportalen, hvor alle strategiene mine ligger og venter på deg!

BLI MEDLEM NÅ!
Placeholder Image
Kristin Samskott

Kristin Samskott / virtuell assistent

Portalen blir ekstra relevant ved at Lene faktisk har gjort dette selv. Det betyr at de stegene som presenteres føles reelle, og fullstendig mulige for meg. Dette ulikt store TV-personligheter, markedsføringsguruer eller berømt coacher, som har den urealistiske tilnærminga: "knips i fingrene, for det gjorde jeg". Det blir liksom så merkelig - selvfølgelig kunne du gjøre sånn - du hadde jo 20.000 følgere fra før…

Spørsmål andre har stilt:

PÅMELDINGEN ÅPNER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Ta steget mot å skape businessen du drømmer om

Bli med i medlemsportalen og motta nye strategier og verktøy som hjelper deg til å bygge en solid business hver eneste uke.

MÅNEDSBASIS*

497 NOK

INGEN BINDINGSTID

 • Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger
 • Ressurser, arbeidsbøker, guider, sjekklister mm.
 • Månedlig livesending med Q&A
 • Community med andre som bygger opp businessen sin
 • Feedback fra meg i privat Facebookgruppe
 • Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫
STENGT

ÅRSBASIS*

4997 NOK

FÅ 2 MÅNEDER GRATIS!

 • Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger
 • Ressurser, arbeidsbøker, guider, sjekklister mm.
 • Månedlig livesending med Q&A
 • Community med andre som bygger opp businessen sin
 • Feedback fra meg i privat Facebookgruppe
 • Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

*Ved å velge årspris betaler du for 10 måneder, og får 2 måneder gratis

STENGT
Ønsker du mer informasjon om Blogg til Business, kan du sende meg en mail på hjelp(@)bloggbedre.no

* Blogg til Business er en medlemsportal som er abonnementsbasert. Det betyr at du betaler en fast sum hver måned eller hvert år for å være medlem, og avtalen løper inntil du sier den opp. Blir du med i Blogg til Business nå, blir medlemskapet ditt låst til denne prisen og den vil aldri stige så lenge du forblir medlem. Om du melder deg ut og ønsker å bli medlem igjen ved en senere anledning må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

Disclaimer:

Å bli medlem i Blogg til Business vil ikke automatisk gi deg mulighet til å leve av bloggen. Jeg gir ingen garantier for hvor mye du vil tjene, og om du kan leve av bloggen. Jeg lover å lære deg alt jeg selv gjør for å tjene penger og leve av Blogg Bedre, men du må også selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan, men din suksess avhenger av din egen innsats.  Dine resultater er avhengig av din nisje, ditt produkt og din arbeidsinnsats. Det kan variere stort fra person til person og marked til marked.

Powered by Kajabi