BLI MEDLEM NÅ!
BLI MEDLEM NÅ!

Skap det livet du drømmer om

Drømmen om å tjene penger på bloggen og ha mer frihet i hverdagen er innenfor rekkevidde. I medlemsportalen Blogg til Business skal jeg hjelpe deg å nå den.

PÅMELDINGEN ÅPNER 12. OKTOBER

PÅMELDINGEN ÅPNER 12. OKTOBER

Sett deg på ventelisten her:

Jeg vil hjelpe deg med å oppnå drømmen din

Jeg vet at du drømmer om frihet. Frihet til å selv bestemme hva du skal jobbe med. Frihet til å jobbe fra hvor du vil, når du vil. Frihet til å reise. Frihet til å være mer sammen med familien. Økonomisk frihet.

Jeg VET at det er mulig. Jeg vet at du kan oppnå disse tingene. Fordi jeg selv har gjort det.

Jeg lever av bloggen min, er min egen sjef, bor i Bangkok og lever det livet jeg drømmer om. Jeg bestemmer alt selv, og får jobbe med det jeg brenner for og er lidenskapelig opptatt av, hver eneste dag. Og det vil jeg at du også skal få oppleve.

I medlemsportalen vil jeg hjelpe deg til å realisere drømmen din.

Jeg skal hjelpe deg til å finne ut av hvordan du kan tjene penger på bloggen din basert på hva som passer best for deg.

Du vil få hjelp til å bygge et publikum som digger deg og vil kjøpe av deg.

Jeg skal vise deg hvordan du kan lage et system og struktur som gjør at du rekker å lage det du skal selge.

Jeg skal hjelpe deg til å tjene dine første kroner på bloggen, og vise deg hvordan du kan skalere den inntekten slik at du til slutt kan si opp jobben og satse på drømmen din.

Alt du må gjøre, er å bli medlem i Blogg til Business, slik at jeg kan få lov til å hjelpe deg.

BLI MEDLEM NÅ!
Kristin Samskott

Tove Cecilie Fasting / ernæringsfysiolog

Å være medlem i Blogg til business har gitt bloggen og businessen min et skikkelig løft. Ikke bare har jeg begynt å tjene penger, men jeg har endelig fått den struktur og orden som er nødvendig for at bloggen skal kunne være et levebrød, og ikke bare en hobby. Jeg har alltid slitt med planlegging, men takket være Lene har jeg oppdaget at dette faktisk kan være gøy! Ikke minst har jeg lært å planlegge slik at jeg ser at jeg både kan gjennomføre og nå de målene jeg har satt.

Dette får du som medlem

Du får nytt innhold som hjelper deg til å bygge bloggen og businessen din hver eneste uke.

Placeholder Image

Månedlig minitrening

Du får en ny video med undervisning hver måned. Minitreningen er på maks 15 minutter, så du skal rekke å bruke innholdet. Den inneholder helt konkrete strategier og råd. Ingen bortkastet tid, bare ren verdi.

Placeholder Image

Månedlig ressurs

Hver måned får du en ressurs som hjelper deg med månedens tema. Det kan være en mal, arbeidsbok, sjekkliste, Excel-ark eller noe annet. Det er ting som hjelper deg å gjøre og innføre, ikke bare lære.

Live Q&A

Hver måned kan du spørre meg om hjelp, be om råd og tilbakemeldinger om akkurat det du lurer på direkte. Alle livesendingene blir lagret så du kan alltid gå tilbake og se på dem eller se tidligere sendinger.

Placeholder Image

Community 

Jeg vet at du ønsker inspirasjon og støtte, og å få prate med andre i samme situasjon. Derfor får du bli med i et community med andre bloggere som jobber mot den samme drømmen som deg.

Placeholder Image

Inspirasjon

Det finnes mange dyktige bloggere som gjør interessante ting vi kan lære av. Derfor får du hver måned et intervju med en norsk blogger som gir deg sine metoder, tips, ideer, inspirasjon og motivasjon.

Placeholder Image

Personlig support

Jeg tar det å hjelpe deg med å lykkes svært personlig, og er veldig til stede i den lukkede Facebookgruppen vår. Det er et sted du kan henvende deg hver gang du lurer på noe, eller trenger hjelp og støtte.

BLI MEDLEM NÅ!

PÅMELDINGEN STENGER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Temaer de neste 3 månedene:

Dette skal vi jobbe med fremover i Blogg til Business.

MARS

Onlinekurs

Du lærer alt du trenger å vite for å komme i gang med ditt onlinekurs. Vi ser på alt i fra hvordan du finner tema og navn, til hvordan du setter opp rekkefølgen og velger kursplattform.

APRIL

Medlemsportal

En medlemsportal er den beste løsningen for en fast inntekt. Men hvordan lager du en medlemsportal? Hvordan fungerer det, og hva skal den inneholde? Vi går igjennom alt du trenger å vite.

MAI

Lansering

Hvordan lanserer du kurset ditt? Det finnes hundrevis av strategier, hva bør du velge? Vi skal se på hva du kan gjøre for å få flere salg, og hva du bør huske og tenke på når du lanserer.

Kristin Samskott

Hanne Slyngstad-Hægeland / gründer

Innholdet i medlemsportalen hjelper meg til å fokusere på de viktige tingene i businessen min. Det er godt, gjennomarbeidet innhold som inspirerer og motiverer meg til å ta min egen business til neste nivå. Hvis du vurderer å leve av bloggen din, er dette stedet for deg. Her lærer du ikke bare om blogging, men også om å lage onlinekurs, drive medlemsportal, og mye, mye mer. Dette har vært en veldig god investering så langt, og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Dette ligger allerede og venter på deg:

Her er noen av tingene som ligger klart i medlemsportalen, som du får tilgang til med en gang du melder deg inn.

Minitreninger

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Ressurser

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Arkiv med livesendinger

Jeg har livesending med Q&A hver tredje onsdag i måneden, hvor du kan spørre om hva du vil. Alle sendinger blir lagret, og du finner tidligere sendinger jeg har gjennomført samlet i Facebookgruppen.

Der ligger det et stort arkiv med masse gode spørsmål og svar og venter på deg, som du får tilgang til med en gang du blir medlem.

Placeholder Image
MELD DEG INN NÅ!

PÅMELDINGEN STENGER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Slik fungerer Blogg til Business

For å gjøre det enkelt for deg, er innholdet delt opp i nivåer. Du skal kun forholde deg til innholdet i ditt nivå, og på den måten unngår du å bli overveldet.

Når du blir med i Blogg til Business tar du en quiz for å se hvilket nivå du skal begynne på. Du får strategier og ressurser til det nivået, slik at du vet nøyaktig hva du må fokusere på akkurat nå for å oppnå best mulig resultat.

Placeholder Image
Nivå 1 - Definer din drøm 

Du har et ønske om å leve av bloggen, men du har ikke definert hva det vil si. Du har ikke satt ord på hva det vil bety for deg, og hvordan det vil forandre hverdagen din og livet ditt. Du har ikke definert ditt «why».

Placeholder Image
Nivå 2 - Bygg basen 

Du vet hva det å leve av bloggen vil bety for deg, men du vet ikke hvem du skal hjelpe og hvordan. Du har ikke et detaljert og tydelig bilde av målgruppen, og hvordan du kan hjelpe dem med å løse problemene de har.

Placeholder Image
Nivå 3 - Skap en suksessplan 

Du vet hvem du snakker til og hvordan du kan hjelpe dem, men du har ikke laget en detaljert plan for hvordan. Du vet ikke hva du skal lage og selge, hvilket problem det løser, eller hvor mye penger du trenger å tjene. 

Nivå 4 - Skap struktur

Du vet hvordan du skal hjelpe målgruppen, men ikke hvordan du skal få tid. Du har ingen plan for fremdrift, og ingen struktur på jobbingen eller bloggingen. Du jobber sporadisk, ustrukturert og i rykk og napp.

Placeholder Image
Nivå 5 - Lage og lansere

Du har en detaljert plan over hva du skal lage og hvordan du skal få tid til det, og nå er du klar for å faktisk gjøre det! Du er utålmodig etter å sette i gang, så du kan lansere og tjene dine første kroner.

Placeholder Image
Nivå 6 - Satse og stabilisere

Du har lansert og tjent dine første kroner, og er klar for å jobbe med forbedringer på produktet og markedsføringen. Du vil jobbe langsiktig og skape en stabil inntekt. Du er klar for å vokse og leve av bloggen.

BLI MEDLEM NÅ!
Kristin Samskott

Nina Lyseggen / personlig trener

I motsetning til et kurs, så er ikke alt innholdet klart på forhånd. Det kommer nytt innhold underveis, noe som gjør at det ikke oppleves så "overveldende" som et kurs kan virke. Her er det også en lukket Facebookgruppe, og bare det å ha en slik gruppe hvor man kan snakke med andre i samme situasjon, spørre om tips og råd - og få gode svar ikke bare fra Lene selv, men også fra de andre - er gull verdt!

Kristin Samskott

Janniche Paulsen / gründer

Før jeg ble med i Blogg til Business hadde jeg ikke en gang tenkt tanken på at jeg kunne tjene penger på bloggen! Nå som jeg har jobbet med innholdet føler jeg at det er innenfor rekkevidde hvis jeg står på og jobber systematisk og langsiktig. Nå ser jeg muligheten for å gjøre bloggen til en viktig inntektskilde. Jeg har sagt at om cirka 2 år skal bloggen være hovedinntektskilden min.

Hei, jeg er Lene!

Det er jeg som eier og driver Blogg Bedre. Og jeg er akkurat som deg.

Da jeg var 14 år fikk jeg min første jobb, og siden da har jeg studert og jobbet. Det har vært interessante og fine jobber, hyggelige kolleger og jeg har trives. Men det var ikke nok. Det føles ikke tilfredsstillende.

Jeg ønsket ikke å tilbringe livet inne på et kontor. Låst til et sted hver dag i et visst antall timer. Jeg ville ha frihet. Jeg ville ha mer meningsfylte dager. Jeg ville jobbe med det jeg brenner for, og være min egen sjef. Reise, og oppleve livet.

Derfor sa jeg i 2018 opp min vanlige og godt betalte fulltidsjobb som kommunikasjonsrådgiver for å satse på meg selv og bloggen. Jeg tok steget. Jeg lukket øynene, satset, og hoppet. Akkurat slik du drømmer om å gjøre.

Tiden siden da har vært fantastisk. Nå bor vi i Thailand, reiser rundt i Asia og gjør akkurat det vi vil, når vi vil, fra hvor vi vil. Enten det er på kontoret hjemme i 21. etasje i Bangkok eller på en strand i Vietnam.

Men jeg er ikke spesiell. Det er ikke bare jeg som kan tjene penger på bloggen. Jeg tror helt bestemt at alle kan finne en måte å tjene penger på bloggen. Enten det er onlinekurs, konsulenttjenester, nettbutikk eller noe annet. Du har og kan noe som andre er interesserte i, og det skal jeg hjelpe deg å finne og realisere i Blogg til Business. Jeg skal vise deg hva jeg har gjort for å klare å slutte i jobben og satse på meg selv og det livet jeg ønsker å leve, slik at du kan gjøre det samme.

Min lidenskap er å hjelpe deg til å oppleve glede og få friheten til å jobbe med det du brenner for så du kan reise, tilbringe tid med familien og være din egen sjef. Og jeg VET at du kan klare det.

Jeg gleder meg enormt til å hjelpe deg med å få det til i Blogg til Business. Jeg håper vi ses på innsiden av medlemsportalen!

BLI MEDLEM NÅ!
Placeholder Image
Kristin Samskott

Kristin Samskott / virtuell assistent

Portalen blir ekstra relevant ved at Lene faktisk har gjort dette selv. Det betyr at de stegene som presenteres føles reelle, og fullstendig mulige for meg. Dette ulikt store TV-personligheter, markedsføringsguruer eller berømt coacher, som har den urealistiske tilnærminga: "knips i fingrene, for det gjorde jeg". Det blir liksom så merkelig - selvfølgelig kunne du gjøre sånn - du hadde jo 20.000 følgere fra før…

Spørsmål andre har stilt:

PÅMELDINGEN STENGER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Ta steget mot å skape det livet du drømmer om

Bli med i medlemsportalen og motta nye tips, strategier og verktøy som hjelper deg mot å bygge bloggen din til en business hver eneste uke.

MÅNEDSBASIS*

497 NOK

INGEN BINDINGSTID

 • Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger
 • Ressurser, arbeidsbøker, guider, sjekklister mm.
 • Månedlig livesending med Q&A
 • Community med andre bloggere som har samme drøm som deg
 • Feedback fra meg i privat Facebookgruppe
 • Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫
STENGT

ÅRSBASIS*

4997 NOK

FÅ 2 MÅNEDER GRATIS!

 • Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger
 • Ressurser, arbeidsbøker, guider, sjekklister mm.
 • Månedlig livesending med Q&A
 • Community med andre bloggere som har samme drøm som deg
 • Feedback fra meg i privat Facebookgruppe
 • Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

*Ved å velge årspris betaler du for 10 måneder, og får 2 måneder gratis

STENGT

* Blogg til Business er en medlemsportal som er abonnementsbasert. Det betyr at du betaler en fast sum hver måned eller hvert år for å være medlem, og avtalen løper inntil du sier den opp. Blir du med i Blogg til Business nå, blir medlemskapet ditt låst til denne prisen og den vil aldri stige så lenge du forblir medlem. Om du melder deg ut og ønsker å bli medlem igjen ved en senere anledning må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

Disclaimer:

Å bli medlem i Blogg til Business vil ikke automatisk gi deg mulighet til å leve av bloggen. Jeg gir ingen garantier for hvor mye du vil tjene, og om du kan leve av bloggen. Jeg lover å lære deg alt jeg selv gjør for å tjene penger og leve av Blogg Bedre, men du må også selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan, men din suksess avhenger av din egen innsats.  Dine resultater er avhengig av din nisje, ditt produkt og din arbeidsinnsats. Det kan variere stort fra person til person og marked til marked.

Powered by Kajabi