PÅMELDINGEN ÅPNER 16. MARS 2020

SKAP DET LIVET DU DRØMMER OM!

Drømmen om å leve av bloggen og ha frihet i hverdagen er innenfor rekkevidde. I medlemsportalen Blogg til Business skal jeg hjelpe deg å nå den.

PÅMELDINGEN ÅPNER 16. MARS 2020

PÅMELDINGEN ÅPNER 16. MARS

Sett deg på ventelisten her:

 

 

JEG VIL HJELPE DEG MED Å OPPNÅ DRØMMEN DIN

Jeg vet at du drømmer om frihet. Frihet til å selv bestemme hva du skal jobbe med. Frihet til å jobbe fra hvor du vil, når du vil. Frihet til å reise. Frihet til å være mer sammen med familien. Økonomisk frihet.

Jeg VET at det er mulig. Jeg vet at du kan oppnå disse tingene. Fordi jeg selv har gjort det.

Jeg lever av bloggen min, er min egen sjef, bor i Bangkok og lever det livet jeg drømmer om. Jeg bestemmer alt selv, og får jobbe med det jeg brenner for og er lidenskapelig opptatt av, hver eneste dag. Og det vil jeg at du også skal få oppleve.

I medlemsportalen vil jeg hjelpe deg til å realisere drømmen din.

Jeg skal hjelpe deg til å finne ut av hvordan du kan tjene penger på bloggen din basert på hva som passer best for deg. Du vil få hjelp til å bygge et publikum som digger deg og vil kjøpe av deg. Jeg skal vise deg hvordan du kan lage et system og struktur som gjør at du rekker å lage det du skal selge. Jeg skal hjelpe deg til å tjene dine første kroner på bloggen, og vise deg hvordan du kan skalere den inntekten slik at du til slutt kan si opp jobben og satse på drømmen din.

Alt du må gjøre, er å bli medlem i Blogg til Business, slik at jeg kan få lov til å hjelpe deg.

PÅMELDINGEN ÅPNER 16. MARS 2020

PÅMELDINGEN ÅPNER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Hvordan skal du klare å leve av bloggen?

Å bygge business av bloggen er et vanvittig eventyr. Du trenger mot, en stor dose stå på-vilje og ikke minst: en detaljert plan. Den beste måten å faktisk oppnå drømmen på, er å være tydelig på hvordan du skal komme deg dit. Den veien har jeg lagt klar for deg i Blogg til Business:

Nivå 1 - Definer din drøm

Du har et ønske om å leve av bloggen, men du har ikke definert hva det vil si. Du har ikke satt ord på hva det vil bety for deg, og hvordan det vil forandre hverdagen din og livet ditt. Du har ikke definert ditt «why».

Nivå 2 - Bygg basen

Du vet hva det å leve av bloggen vil bety for deg, men du vet ikke hvem du skal hjelpe og hvordan. Du har ikke et detaljert og tydelig bilde av målgruppen, og hvordan du kan hjelpe dem med å løse problemene de har.

Nivå 3 - Skap en suksessplan

Du vet hvem du snakker til og hvordan du kan hjelpe dem, men du har ikke laget en detaljert plan for hvordan. Du vet ikke hva du skal lage og selge, hvilket problem det løser, eller hvor mye penger du trenger å tjene. 

Nivå 4 - Skap struktur

Du vet hvordan du skal hjelpe målgruppen, men ikke hvordan du faktisk skal få tid til å gjøre det. Du har ingen plan for fremdrift, og ingen struktur på jobbingen eller bloggingen. Du jobber sporadisk, ustrukturert og i rykk og napp.

Nivå 5 - Lage og lansere

Du har en detaljert plan over hva du skal lage og hvordan du skal få tid til det, og nå er du klar for å faktisk gjøre det! Du er utålmodig etter å sette i gang, så du kan lansere og tjene dine første kroner.

Nivå 6 - Satse og stabilisere

Du har lansert og tjent dine første kroner, og er klar for å jobbe med forbedringer på produktet og markedsføringen. Du vil jobbe langsiktig og skape en stabil inntekt. Du er klar for å vokse og leve av bloggen.

Når du blir med i Blogg til Business tar du en quiz for å se hvilket nivå du skal begynne på. Uansett hvilket av disse nivåene du befinner deg i nå, vil Blogg til Business hjelpe deg mot målet om å leve av bloggen. Du vil få relevante strategier og ressurser til det nivået du til enhver tid befinner deg på, slik at du vet nøyaktig hva du må fokusere på for å oppnå best mulig resultat.

PÅMELDINGEN ÅPNER 16. MARS 2020

"Den største endringen etter at jeg ble med i Blogg til Business er å ha et sted å hente gode strategier, og et sted å finne tips for å justere det du har tenkt. For eksempel justerte jeg salget av spareheftet mitt "42 elefanter" etter strategier fra portalen, noe som førte til at salget eksploderte mot slutten av lanseringen."

Kristin Samskott
sparekollektivet.no

"Som alt annet Lene står bak, så er det utrolig gjennomført og profesjonelt! Du starter med å finne ut hvilket nivå du starter på. Jeg fikk nivå 1 - definer din drøm. Arbeidsboken her var akkurat det jeg trengte, det er de viktige spørsmålene å svare på - som virkelig fikk meg til å tenke. For ikke å snakke om at motivasjonen min økte skikkelig!"

Nina Lyseggen
www.ninalyseggen.no

Månedlige mini-treninger

Du får øyeblikkelig tilgang til biblioteket med alle undervisningsvideoene hvor jeg forklarer forskjellige temaer. Hver video gir deg en enkel og forståelig gjennomgang av månedens tema, og en oppgave som hjelper deg til å oppnå et spesifikt resultat. 

Månedlige ressurser

For å gjøre jobben enklere for deg, får du hver måned en ny ressurs som hjelper deg med månedens tema. Det kan være maler, Word-dokumenter, PDF-er, guider, sjekklister, Excel-ark og andre ting som du kan bruke for å bygge opp bloggen din.

Månedlig live Q&A

Hver eneste måned får du muligheten til å spørre meg om hjelp, be om tilbakemeldinger og få råd om akkurat det du lurer på direkte i livesendingen. Alle sendingene blir lagret så du kan alltid gå tilbake og se på dem eller se tidligere sendinger.

Community med andre bloggere

Jeg vet at du ønsker inspirasjon og støtte, og å få prate med andre i samme situasjon. Derfor får du bli med i et community med andre bloggere som ønsker det samme som deg. Her får du tips og ideer, motivasjon og samhold.

Inspirasjon fra norske bloggere

Det finnes mange dyktige norske bloggere som gjør spennende og interessante ting. Det kan vi alle lære av, og derfor får du hver måned et intervju med en norsk blogger. Det blir masse tips og ideer som gir deg inspirasjon og motivasjon.

Personlig support og feedback fra meg

Jeg har en veldig personlig tilnærming til å hjelpe deg, og er til stede hver dag i den lukkede Facebookgruppen. Jeg svarer på spørsmål og heier deg fram. Det er et sted du kan henvende deg hver gang du lurer på noe og trenger hjelp.

"Å være medlem i Blogg til business har gitt bloggen og businessen min et skikkelig løft. Ikke bare har jeg begynt å tjene penger, men jeg har endelig fått den struktur og orden som er nødvendig for at bloggen skal kunne være et levebrød, og ikke bare en hobby. Jeg har alltid slitt med planlegging, men takket være Lene har jeg oppdaget at at dette faktisk kan være gøy! Ikke minst har jeg lært å planlegge slik at jeg ser at jeg både kan gjennomføre og nå de målene jeg har satt. "

Tove Cecilie Fasting
www.tovececiliefasting.com

"I motsetning til et kurs, så er ikke alt innholdet klart på forhånd. Det kommer nytt innhold underveis, noe som gjør at det ikke oppleves så "overveldende" som et kurs kan virke. Her er det også en lukket Facebookgruppe, og bare det å ha en slik gruppe hvor man kan snakke med andre i samme situasjon, spørre om tips og råd - og få gode svar ikke bare fra Lene selv, men også fra de andre - er gull verdt!"

Nina Lyseggen
www.ninalyseggen.no

Temaer de neste 3 månedene:

Dette er temaene vi skal jobbe med i Blogg til Business fremover. Trykk på måneden for å lese mer detaljert om innholdet:

I januar skal vi se på en av de tingene som er hovedkjernen i markedsføring: salgstrakter. Kanskje du har hørt om salgstrakt før, eller kanskje du tenker hæææ? Det gjør ikke noe om ikke du har hørt om det før, fordi jeg skal forklare det du trenger å vite i januar.

Vi skal ta for oss de to viktigste spørsmålene: Hva er en salgstrakt, og hvorfor trenger du det? Og du får en malbok med ekte eksempler fra både mine egne og andre bedrifters salgstrakter.

I februar skal jeg vise hvordan du lager en oversikt over alle gamle blogginnlegg og effektiviserer hvordan du deler dem på sosiale medier. Det vil både spare deg for masse tid, og det vil gi deg flere lesere og mer trafikk. Du får også en nyttig sjekkliste du kan bruke hver gang du skriver et nytt blogginnlegg.

I mars skal vi se på hva som trengs for å lage et onlinekurs. Vi skal se på alt i fra hvordan du finner temaet for kurset, til hvilke plattformer og verktøy du trenger.

Du får også en stor arbeidsbok som hjelper deg til å ta mange av de avgjørelsene du trenger for kurset ditt. I tillegg får du en sjekkliste med tips til hva du må huske på når du lanserer kurset ditt.

PÅMELDINGEN ÅPNER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Det er jeg som eier og driver Blogg Bedre. Og jeg er akkurat som deg.

Da jeg var 14 år fikk jeg min første jobb, og siden da har jeg studert og jobbet. Det har vært interessante og fine jobber, hyggelige kolleger og jeg har trives. Men det var ikke nok. Det føles ikke tilfredsstillende.

Jeg ønsket ikke å tilbringe livet inne på et kontor. Låst til et sted hver dag i et visst antall timer. Jeg ville ha frihet. Jeg ville ha mer meningsfylte dager. Jeg ville jobbe med det jeg brenner for, og være min egen sjef. Reise, og oppleve livet.

Derfor sa jeg i 2018 opp min vanlige og godt betalte fulltidsjobb som kommunikasjonsrådgiver for å satse på meg selv og bloggen. Jeg tok steget. Jeg lukket øynene, satset, og hoppet. Akkurat slik du drømmer om å gjøre.

Tiden siden da har vært fantastisk. Nå bor vi i Thailand, reiser rundt i Asia og gjør akkurat det vi vil, når vi vil, fra hvor vi vil. Enten det er på kontoret hjemme i 21. etasje i Bangkok eller på en strand i Vietnam.

Men jeg er ikke spesiell. Det er ikke bare jeg som kan tjene penger på bloggen. Jeg tror helt bestemt at alle kan finne en måte å tjene penger på bloggen. Enten det er onlinekurs, konsulenttjenester, nettbutikk eller noe annet. Du har og kan noe som andre er interesserte i, og det skal jeg hjelpe deg å finne og realisere i Blogg til Business. Jeg skal vise deg hva jeg har gjort for å klare å slutte i jobben og satse på meg selv og det livet jeg ønsker å leve, slik at du kan gjøre det samme.

Min lidenskap er å hjelpe deg til å oppleve glede og få friheten til å jobbe med det du brenner for så du kan reise, tilbringe tid med familien og være din egen sjef. Og jeg VET at du kan klare det.

Jeg gleder meg enormt til å hjelpe deg med å få det til i Blogg til Business. Jeg håper vi ses på innsiden av medlemsportalen!

PÅMELDINGEN ÅPNER 16. MARS 2020

"Portalen blir ekstra relevant ved at Lene faktisk har gjort dette selv. Det betyr at de stegene som presenteres føles reelle, og fullstendig mulige for meg. Dette ulikt store tv-personligheter, markedsføringsguruer eller berømt coacher, som har den urealistiske tilnærminga: "knips i fingrene, for det gjorde jeg". Det blir liksom så merkelig - selvfølgelig kunne du gjøre sånn - du hadde jo 20 000 følgere fra før…"

Kristin Samskott
sparekollektivet.no

PÅMELDINGEN ÅPNER OM:

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Spørsmål andre har stilt:

Neste gang jeg åpner påmeldingen vil prisen være høyere, men hvis du blir medlem nå vil den aldri stige for deg. Så lenge du forblir medlem i Blogg til Business, er prisen låst til det lave tilbudet du får her.* 

Nei. Du kan melde deg ut når som helst om du skulle ønske det.

Nå! Du får tilgang med en gang du melder deg inn, og alt innholdet ligger og venter på deg. Du har tilgang så lenge du betaler den månedlige eller årlige medlemsavgiften.

Formålet er å hjelpe deg å bygge bloggen til opp til en business, så det er helt klart rettet mot dem som har en blogg. Har du ikke en blogg vil du helt sikkert ha nytte av noe av innholdet allikevel, men målgruppen er bloggere.

Du har tilgang til medlemsportalen og den lukkede Facebookgruppen så lenge abonnementet er aktivt og du betaler den månedlige eller årlige medlemsavgiften.

Innholdet i kurset Skrivemaskinen og i medlemsportalen Blogg til Business er helt forskjellig. Mens kurset Skrivemaskinen fokuserer på strategier for å skape engasjement, skrive gode tekster og bygge opp blogginnlegg, får du helt andre strategier og tips i medlemsportalen. Den fokuserer på å bygge opp en fanbase av folk som vil kjøpe av deg, å hjelpe deg til å definere og kartlegge hvordan du kan tjene penger på bloggen, strategier for lansering, og hvordan du kan  fortsette å bygge opp og skalere businessen din når du har lansert. Kurset og medlemsportalen passer sammen og komplimenterer hverandre, gode tekster som engasjerer er også viktig for å tiltrekke seg kunder. Du kan derfor gjerne både ta kurset og være medlem i portalen, du vil ikke få det samme innholdet begge steder. Siden det ikke er det samme innholdet har rekkefølgen heller ingenting å si. Du kan ta kurset uavhengig av medlemsportalen, både før du blir med og etter at du har meldt deg inn.

Jeg vet at listen med ting du vil, skal og må gjøre er lang. Derfor er alle videoene korte og jeg går rett på sak, slik at du skal lære mest mulig på kortest mulig tid. Det du lærer vil bidra til at du kan spare tid, fordi du selv slipper å gjøre research og Google deg fram til alt, jeg har gjort det for deg.

Sannheten er at du kan sikkert finne akkurat det du vil på nettet. Men det betyr ikke at det vil fungere for det norske markedet, være satt opp i en logisk rekkefølge, og med steg for steg gjennomgang av hva du bør gjøre. Det er heller ikke alt som ligger på nettet som kommer fra personer man kan stole på. I Blogg til Business lærer jeg bort strategier jeg selv har kommet fram til, som er basert på mine egne meninger og erfaringer. De finner du ikke på nettet.

Ta steget mot å skape det livet du drømmer om

Bli med i medlemsportalen min, og motta nye tips, strategier og verktøy som hjelper deg mot å klare å gjøre bloggen din til en business hver uke.

MÅNEDSBASIS

347 NOK

BETAL 347 KR HVER MÅNED*

Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger er inkludert

Ressurser, guider, sjekklister mm.

Livesending med Q&A

Community med andre bloggere som har samme drøm som deg

Feedback fra meg i privat Facebookgruppe

Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

PÅMELDINGEN ER STENGT

ÅRSBASIS

3470 NOK

BETAL 3470 EN GANG I ÅRET*

Alle eksisterende og fremtidige mini-treninger er inkludert

Ressurser, guider, sjekklister mm.

Livesending med Q&A

Community med andre bloggere som har samme drøm som deg

Feedback fra meg i privat Facebookgruppe

Bonuser, overraskelser og andre superhemmelige ting 🤫

PÅMELDINGEN ER STENGT

* Blogg til Business er en medlemsportal som er abonnementsbasert. Det betyr at du betaler en fast sum hver måned eller hvert år for å være medlem, og avtalen løper inntil du sier den opp. Blir du med i Blogg til Business nå, blir medlemskapet ditt låst til denne prisen og den vil aldri stige så lenge du forblir medlem. Om du melder deg ut og ønsker å bli medlem igjen ved en senere anledning må du betale gjeldende pris på det tidspunktet.

Disclaimer:

Å bli medlem i Blogg til Business vil ikke automatisk gi deg mulighet til å leve av bloggen. Jeg gir ingen garantier for hvor mye du vil tjene, og om du kan leve av bloggen. Jeg lover å lære deg alt jeg selv gjør for å tjene penger og leve av Blogg Bedre, men du må også selv gjøre jobben. Jeg skal hjelpe deg og støtte deg så godt jeg kan, men din suksess avhenger av din egen innsats.  Dine resultater er avhengig av din nisje, ditt produkt og din arbeidsinnsats. Det kan variere stort fra person til person og marked til marked.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.